“Imobilul “AVELLA” face parte dintr-un ansamblu mixt de spatii comerciale, birouri si locuinte situat pe strada 21 decembrie 1989 la nr 95-97, una dintre arterele principale ale orasului Cluj-Napoca care leaga cartierul Marasti de centrul istoric al orasului.

Imobilul rezidential este retras de la strada, frontul stradal fiind ocupat de prima cladire construita din ansamblu, cladire cu regim de inaltime p+1 avand functiunea de supermarket “LIDL” la parter si birouri la etaj.

A doua cladire din ansamblu, imobilul “AVELLA” este o cladire tip lama cu un regim de inaltime P+10 cu orientare Est-Vest care domina ansamblu si inchide parcela intr-un mod coerent.

AVELLA are la parter spatii comerciale destinate unor functiuni compatibile cu locuirea, etajele 1-3 au destinatie de birouri si de la etajul 3 in sus este rezervata locuiri colective in 88 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, gararea masinilor si a bicicletelor se face in cele doua subsoluri unde se gasesc 200 locuri de parcare pentru masini si 100 pentru biciclete.

AVELLA surprinde prin onestitatea limbajului arhitectural, franchetea texturii materialelor puse in opera precum si prin organizarea vastului spatiu verde.

bauder_logo baumit hirschlogo marazzi rehau schindler Viessmann Wienerberger